Cilles Chokolader er en virksomhed, med passion for smukt og smagfuldt kvalitetschokolade.
Jeg har altid brugt meget tid i det søde køkken, og været nysgerrig og kreativ med chokolade. Men da jeg blev hjemsendt fra job, grundet Covid19 pandemien i 2020, tog chokoladefremstillingen for alvor fart.
Jeg begyndte at gå endnu mere op i kvalitet både i form af råvare og produkter til fremstilling. Jeg blev nysgerrig på at skabe et produkt som både var visuelt smukt og anderledes smagfuldt. Det er blandt andet blevet til ganacher og karameller i spændende smagsvarianter, her anvender jeg altid kvalitetschokoladen Callebaut, som jeg også benytter til mine chokolade skaller og andre produkter. I processen med at blive endnu bedre til mit håndværk, har jeg taget diverse kurser hos konditor Lana Orlova Bauer & chocolatier Kalle Jungstedt.
Dette har været med til at give mig værktøjerne til at udvikle mit produkt, så det rammer den høje kvalitet jeg gerne vil opnå.
Kurserne har blandt andet givet mig viden om, hvor vigtigt det er at følge de forskellige processer, således der opnås det bedst mulige resultat. Derfor tager det 5 dage at designe, støbe, fylde, lukke og pakke den fyldte chokolade.
Undervejs opstod ønsket om at starte egen virksomhed, hvilket nu har resulteret i at jeg har mit eget produktionslokale med tilhørende butik samt webshop. Jeg glæder mig til at forkæle dig og dine med en anderledes og lækker chokoladeoplevelse.